CONTACT

"Cuibul artiștilor" a revenit la Câmpina cu aparatură pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal

- Actualitate -

În primavara acestui an, compania de teatru independent "Cuibul artiștilor" a organizat un turneu caritabil prin țară cu piesa "O zi de vară". Tinerii actori au susținut 13 reprezentanții la care intrarea a fost gratuită, spectatorii putând face donații individuale, în funcție de posibilități. Iar cu banii strânși în urma acestui turneu, aproximativ 10.000 lei, "Cuibul artiștilor" a cumpărat aparatură pentru bebelușii de la Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina.

#cu inima la teatru s-a numit turneul național efectuat de "Cuibul artiștilor", o companie de teatru "dependent" de spectatori, așa cum le place să-și spună, formată din actori tineri și studenți la UNATC. A fost o călătorie prin țară pentru a convinge publicul tânăr de frumusețea spectacolului. Un șir lung de reprezentații susținute cu inima la teatru și la bebelușii de la Câmpina. Astăzi, "Cuibul artiștilor" a revenit în municipiul nostru cu aparatura achiziționată cu banii strânși în urma turneului caritabil. "Un turneu în care care am învățăt multe despre noi, o experiență unică de care ne-am bucurat susținând în același timp cauza copiilor care se nasc la Maternitatea din Câmpina. Acest turneu s-a concretizat acum cu această aparatură performantă pe care o donăm Spitalului Municipal. Le mulțumim foarte mult spectatorilor care au venit la spectacolele noastre și tuturor celor care au fost alături de noi în acest turneu", ne-a declarat Ștefan Voicu, directorul executiv al "Cuibului artiștilor". (video)
Partenerii "Cuibului artiștilor" în turneul național #cu inima la teatru au fost FanCurier, Cramele Jidvei, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor București și Asociația Friends for Friends.
Donația constă într-un aparat performant de monitorizare a funcțiilor vitale la bebeluși și un aspirator secreții, ambele cu toate accesoriile necesare. "Aș vrea să le mulțumesc încă o dată tinerilor artiști pentru gestul lor frumos, de o noblețe sufletească extraordinară. Sunt tineri minunați, cu inima mare, tineri care nu rămân indiferenți la nevoile celor din jur", a afirmat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu. (video)


02 Oct 2017 20:52 17613 vizualizari


Comentarii






  • 03.10.2017 20:33 Razvan Iancu Niste oameni cu suflet mare. Sunteți un exemplu de urmat . Ar mai fi multe de spus despre voi... Bravo vouă !
Vremea
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
52 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
100 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
779 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3223 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV