CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Concurs CâmpinaTV.ro - Cea mai frumoasă vitrină aranjată de sărbători

- Actualitate -

Concurs CâmpinaTV.ro  - Cea mai frumoasă vitrină aranjată de sărbători

Pornim de la o realitate, fie că ne place, fie că nu. Câmpina nu are strălucirea pe care unii ne-o dorim. Nici măcar acum, când se apropie sărbătorile de iarnă. În vreme ce administrația locală “întinde” instalațiile de sărbători, majoritatea cele din anii trecuți, în vitrinele magazinelor, cel puțin în zona centrală sau pe artera principală a localității, parcă nici nu se simte că vin sărbătorile.

Să recunoaștem, tuturor ne dau o stare de bine iluminatul de sărbători, beculețele colorate, brăduții împodobiți, ornamentele specifice Crăciunului. Copilul din fiecare dintre noi se bucură de ceea ce numim magia sărbătorilor, o magie care poate veni chiar și dintr-o vitrină frumos împodobită.
Prin urmare, am decis să ne implicăm în măsura posibilităților și anunțăm organizarea unui concurs. Vom premia cea mai frumoasă vitrină amenajată de sărbători în Câmpina! Totul va decurge cât se poate de simplu. Până pe 5 decembrie 2023, ora 24.00, orice agent economic sau deținător al unui spațiu comercial din Câmpina ne poate trimite fotografii cu vitrina amenajată în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fotografiile pot fi trimise pe whatsapp la numărul 0733.388.425 sau pe grupul nostru de Facebook CâmpinaTV.ro (ca și comentariu), la postarea special dedicată acestui concurs. Vom crea un album cu toate fotografiile, îl vom posta pe Facebook, iar jurizarea o veți face dumneavoastră, cititorii noștri, până pe 23 decembrie, ora 24.00. Fotografiile care vor strânge cele mai multe ”like” vor fi premiate.
CâmpinaTV.ro va acorda următoarele premii: locul I – publicitate gratuită timp de un an pe site-ul Campinatv.ro; locul al II-lea – publicitate gratuită timp de șase luni pe site-ul Campinatv.ro; locul al III-lea – publicitate gratuită timp de trei luni pe site-ul Campinatv.ro.
De asemenea, oricine vrea să ni se alăture și să sponsorizeze acest concurs cu alte premii sau să premieze în mod direct cea mai frumoasă vitrină împodobită de sărbători, este binevenit.

(Foto cu caracter ilustrativ)


27 Nov 2023 19:27 2501 vizualizari


Comentarii






  • 06.12.2023 14:55 Anonim cine a castigat? ca nu s-a afisat nimic Farmacia Seti de langa Vodafone au cel mai frumos brad!!!!
  • 28.11.2023 13:53 Cami Avramescu Ce inițiativa buna! Felicitări!! Oamenii împovărați de griji,lipsuri și necazuri,se opresc uneori în fața unei vitrine frumoase,sa viseze! Sa uite ,visând! Iar acum ,este un moment bun sa evadam in visare! Realitățile,ne zdruncina liniștea,ne inegureaza privirile😔 Suntem din ce in ce mai triști ! Ajutati-ne sa mai visam!
  • 28.11.2023 10:59 Anonim O initiativa FOARTE BUNA!
1524 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2616 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2737 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1630 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV