CONTACT

"Arca lui Norocel" din Câmpina are nevoie de sprijinul tuturor iubitorilor de animale. Puteți dona bani sau materiale de construcții

- Social -

Animalele pe care Asociația "Arca lui Norocel" le are în grijă sunt, în cea mai mare parte, animale abandonate, aruncate pur și simplu de stăpâni. Au fost salvate de această asociație. Au fost mult mai mulți câini, dar unii dintre ei au avut șansa de a fi adoptați de familii iubitoare de animale. Cei pe care nu i-a vrut nimeni sunt în continuare la membrii Asociației.

Unii câini sunt în foster la diverse familii, dar cei mai mulți (în jur de 27) sunt pe o proprietate privată, într-o grădină mare, aparținând Asociației "Arca lui Norocel". Aici au cotețe, padocuri, aici sunt hrăniți și îngrijiți de o mână de oameni cu suflet bun. Toate animalele sunt deparazitate, vaccinate și microcipate. Problema este că iarna se apropie, iar acești oameni au nevoie de sprijin pentru a le asigura câinilor un adăpost sigur. În principal, au nevoie de materiale de construcții, iar suma necesară nu este chiar atât de mare - în jur de 6.500 lei. 
"Ne-am apucat deja să săpăm șanțul unde vom monta gardul pentru a împarți grădina în două părți. Într-o parte vor sta cățeii cei mai vechi ai curții, iar în cealaltă parte vom lăsa liberi toți câinii care acum sunt în padocuri. Vine iarna și au nevoie de mișcare pentru a nu îngheța de frig! Nu avem padocurile terminate așa că, pe lângă gard, trebuie să terminăm acoperișul, să turnăm șapa pentru a nivela suprafața padocurilor. Mai avem nevoie și de cotețe izolate, călduroase. Am dat comandă de șase astfel de cotețe, care costă 250 lei bucata, dar ne mai trebuie încă șase pe lângă acestea. Per total, am estimat costurile materialelor necesare la 6.500 lei. Sigur, nu este nimeni obligat să ne ajute, doar dacă sunt oameni care pot și doresc să o facă!", ne-a declarat Iulia Burloiu, președintele Asociației "Arca lui Norocel", singura asociație pentru protecția animaleor din Câmpina, cea care, cu sprijinul unor fundații din Germania și Austria, a reușit să sterilizeze gratuit peste 500 de animale din Câmpina și localitățile învecinate (câini și pisici).

6.500 lei nu este o sumă mare și ea poate fi acoperită prin contribuția iubitorilor de animale. Poate există și o societate comercială de construcții care ar putea dona Asociației materialele necesare. Toti cei care iubesc animalele și doresc să ajute la asigurarea unei vieți mai bune pentru aceste suflete nevinovate o pot face în următoarele conturi:
Beneficiar: Asociația Arca lui Norocel (telefon 0730.585.088)
CONT LEI: RO34INGB0000999907648070
CONT EURO: RO92INGB0000999907648093
C.I.F. 38666414
BIC: INGB
SWIFT: INGBROBU
PayPal: arcaluinorocel@yahoo.com

Citiți și:Dacă iubiți animalele, nu ezitați să deveniți voluntari ai Asociației "Arca lui Norocel" din Câmpina


01 Oct 2018 19:46 8623 vizualizari


Comentarii






  • 29.06.2022 09:50 Zlat Eliza Buna ziua! Am nevoie de un sfat! O vecina cu handicap are un câine lup de 5 ani care a luat râie de la un alt câine si deși il tratează conform sfaturilor veterinarului din comuna, boala avansează , astfel încât abia mai poate sa meargă! Stăpâna, cu posibilități materiale reduse, nu-l poate îngriji corespunzător ( poate ar trebui tuns si dat cu alifii, etc) dar nici nu vrea sa-l abandoneze sau sa-l eutanasieze! Ce sfat imi dați? Ce sa faca cu el? Unde sa-l ducă ptr tratament? La cabinet privat nu-si permite. Menționez ca locuiește in Jud Prahova, com Drajna de sus. Astept răspuns! Multumesc!
1976 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1758 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4584 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1738 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV