CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Angajații din Finanțe au protestat și la Câmpina. Care sunt revendicările lor și ce au obținut deja de la Guvern

- Actualitate -

Angajații din Finanțe au protestat și la Câmpina. Care sunt revendicările lor și ce au obținut deja de la Guvern

Câteva zeci de angajați din Finanțe - Administrația Financiară și Trezorerie - de la Câmpina au protestat vineri dimineață, întrerupând lucrurl și ieșind în fața instituției.

Protestul angajațillor din Finanțe este unul care a avut loc la nivel național și a fost declanșat de proiectul unei ordonanțe a Guvernului, principala nemulțumire a salariaților fiind reducerea cheltuielilor anunțate de Guvern. Potrivit reprezentanților Federației Sindicatului Sed Lex, peste 18.000 de salariați din întreaga țară au protestat în ultimele zile.
Tot vineri, reprezentanții salariaților din Finanțe s-au întâlnit cu ministrul de Finanțe Marcel Boloș și au obținut de la acesta următoarele promisiuni: nu vor fi făcute disponibilizări în instituțiile din subordinea acestui minister, va fi elaborat un act normativ pentru egalizarea la nivel maxim a salariilor în plată din sistemul fiscal, va fi introdusă familia ocupațională finanțe în viitoarea lege a salarizării, va fi constituit un grup de lucru pentru elaborarea statutului angajatului din finanțe.
În urma acestor promisiuni din partea Guvernului, sindicaliștii au decis să renunțe temporar la proteste.


12 Aug 2023 11:18 3244 vizualizari


Comentarii






  • 13.08.2023 17:11 Mateo Subscriu in totalitate la ce au scris Dacul Liber, Vasilescu si Diss. Cu ani buni in urma in traia, marele Corneliu Coposu a zis: ”Blestemul Romaniei ar fi ca dupa 20-25 ani, F.S.N. sa se afle si la stanga si la dreapta”. Ei bine, asta se si intampla si vedem si rezultatele....
  • 13.08.2023 16:49 Titi Dacul Liber,👍🫡
  • 13.08.2023 07:59 diss Nimeni nu vorbeste despre profesionalism, rezultate, atitudine….Doar bani, bani, bani. Au marit , enorm, salariile profesorilor, medicilor si ce avem? “ Romania bine educata” adica 65% dintre elevi sunt analfabeti functionali, droguri, batai , buling in scoli, multe meditatii nefiscalizate iar in sectorul medical: femei care nasc pe trotuarul din fata spitalului, doctori care folosesc aparate de la cadavre, spagii cat cuprinde, malpraxis la fel… Acelasi lucru se va intampla si cu armata asta de bugetari care dupa ce vor obtine maririle de salariu cerute, asta cu concedierile e o minciuna la fel de mare ca cea cu scaderile de preturi, isi vor relua vechile obiceiuri: umilirea contribuabililor, frecarea mentei , statul pe FB , o atitudine de supeioritate amestecata cu muta incompetenta… Eu sper ca europenii sa nu cada in plasa politrucilor de la Bucuresti, sa pierdem banii din PNNR, sa crape bugetul pe la 8-9% deficit iar apoi toate castele astea privilegiate: politicieni, judecatori, procurori, politisti, securisti, bugetari … sa se uite lung la o bucata de hartie cu salarii si pensii nesimtite si sa primeasca o… Pentru restul romanilor nu va fi nicio problema: saraci au fost, sunt si vor fi in veci! Amin!
  • 12.08.2023 15:39 vasilescu IMPOSIBIL,ce sa faci cu ei?scade consumul ,iar este rau,DIGITALIZARE inseamna mai putini trantori.Nu are nimeni curaj ,VIN ALEGERILE ,voturi ?de unde?
  • 12.08.2023 12:54 Dacul Liber Stimati romani, Devine din ce in ce mai penibil. Se cunoaste deja ca aparatul bugetar a ajuns la un numar de angajati exorbitant. Comparand cu USA unde sunt 6 angajati la privat/1 bugetar, Germania unde sunt 10 angajati la privat/1 bugetar, in Romania sunt 3 angajati la privat/1 bugetar. Deci! Cel putin 600000 de bugetari trebuie sa plece. Sunteti familiii intregi, de la bunici, la nepoti, de la sotii, la amante... Este de neimaginat. Sa nu spuneti ca nu este adevarat. In Campina chiar nu am vazut un manifestant impotriva masurii de inchidere a Spitalului pentru a face loc covidatilor, insa bugetarii au tupeu sa isi apere locul linistit.. Au suferit foarte multi oameni. Acest Spital nu a fost construit de acesti tradatori, ci de parintii nostrii si de catre unii dintre noi. Asa ca nu mai fiti penibili. Timpul bugetarilor a trecut...
1567 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2628 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2751 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1643 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV