CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

6.000 de câmpineni au semnat petiția "Spunem NU pasajului subteran", anunță Grupul de Inițiativă Civică

- Actualitate -

6.000 de câmpineni au semnat petiția

Grupul de Inițiativă Civică "Spunem NU pasajului subteran" ne-a transmis un comunicat de presă prin care anunță că peste 6.000 de câmpineni au semnat împotriva pasajului subteran pe care Primăria internționează să-l construiască în zona centrală a municipiului. Strângerea de semnături de la populație va continua. Vă prezentăm integral comunicatul de presă.

"De la începutul campaniei de strângere de semnături pentru petiția Spunem NU pasajului subteran, vă informăm că, așa cum ne așteptam, am reușit să strângem un număr foarte mare de semnături și că locuitorii orașului transmit un mesaj clar autorităților locale, opunându-se ferm construirii pasajului rutier subteran propus. Până în acest moment, peste 6.000 de câmpineni, reprezentând un procent de aproximativ 80% din totalul celor pe care am reușit să-i întâlnim, au semnat petiția Spunem NU pasajului subteran (în format fizic și on-line). 
Campania noastră a fost lansată pentru a informa în mod corect și complet locuitorii orașului nostru și pentru a opri construirea pasajului rutier subteran, care ar aduce mai multe dezavantaje decât avantaje pentru comunitatea noastră. În timpul campaniei de strângere de semnături, am constatat faptul că majoritatea câmpinenilor au înțeles dezavantajele pe care acest proiect le-ar avea asupra comunității. Împreună, am reușit să generăm un impact semnificativ și să facem cunoscută dorința reală a cetățenilor, dorință de care autoritățile locale trebuie să țină seama. Ne-am străduit să construim o comunitate unită, preocupată de calitatea vieții în Câmpina.
Petiția noastră este doar începutul. Vom continua să strângem semnături, să monitorizăm acțiunile actualei administrații cu privire la acest proiect și să ne asigurăm că interesele câmpinenilor sunt luate în considerare. Mulțumim tuturor celor care au dat dovadă de spirit civic, s-au implicat în această campanie, au semnat petiția și îi rugăm pe toți cei care nu doresc edificarea pasajului și nu au reușit să semneze încă, să o facă cât mai curând posibil. Numai împreună, unindu-ne eforturile, putem avea un impact pozitiv asupra comunității noastre".
Grupul de Inițiativă Civică „Spunem NU pasajului subteran”

Precizăm faptul că din Grupul de Inițiativă Civică "Spunem NU pasajului subteran" fac parte reprezentanții mai multor partide politice (PSD, PMP, Pro România, Câmpina Curată și USR), precum și reprezentanți ai societății civile.

Citiți și: A fost lansată petiția publică ”Spune nu pasajului subteran!”


03 May 2023 10:47 2174 vizualizari


Comentarii






  • 04.05.2023 21:56 El Puerco Campina nu are trafic sau congestiune rutiera pentru a construi pasajul subteran si sper ca nu comparati Bucurestiul cu orasul nostru. Daca va uitati la demografie si recensamant, populatia orasul nostru se micsoreaza in fiecare an. Daca vreti sa construiti ceva, faceti o racordare pe Nicolae Grigorescu, drumul spre Poiana Campina pentru a intra in DN1, poate atunci mai intra vizitatori in oras ca pot iesi mai repede la drum.
  • 04.05.2023 19:01 Anonim Pentru cei doi cetateni turmentati: nu va opreste nimeni sa va mutati undeva unde sa va placa. Noua ne place Campina asa cum e. Daca considerati Campina ”o comuna catarata pe un deal” chiar nu aveti ce cauta aici. Faceti cumva parte din cetatenii cu mutatie adusi aici de Moldoveanu?
  • 04.05.2023 14:51 Cetateanul Turmentat Imi e scarba! Parca suntem intr-o piesa de-a lui Caragiale! Vrem sa se schimbe totul, dar sa ramana la fel! Oare cand ne trezim si ne dorim si noi ceva mai mult de la orasul asta? Ceva mai mult decat „o comuna catarata pe un deal in drum spre Valea Prahovei?....
  • 04.05.2023 10:38 Cojocaru Ion Consider ca cifra este exagerata. Și dacă ar fi reala , a se considera ca restul campinenilor sunt de acord cu pasajul. În București sunt foarte multe ,17 pasaje rutiere: - pasaje subterane: Mărășești, Unirii, Bucur Obor, Victoriei, Muncii, Băneasa, Lujerului, Piața Presei Libere, Piața Sudului; - pasaje supraterane: Grant, Basarab, Pipera, Mihai Bravu, Ciurel, Doamna Ghica-Pantelimon, Nicolae Grigorescu-Spali Dudescu, Ileana -Theodor Palady. Mai sunt și 13 pasaje pietonale. Cei care conduc campania de împotrivire nu sunt conștienți de adevăratele avantaje ale pasajului. Sunt un fel de Gică Contra , impotriva D-lui Primar. A se vedea lista completa aici: https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Lista_pasajelor_din_București
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1693 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1816 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1968 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2263 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV