CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Expoziție inedită la Câmpina despre viziunea arhitecturală și istorică asupra Lacului Balnear Telega

- Actualitate -

Expoziție inedită la Câmpina despre viziunea arhitecturală și istorică asupra Lacului Balnear Telega

Casa Tineretului din Câmpina va găzdui luni, 31 iulie, de la ora 18.00, vernisajul expoziției ”Lacul Telega - o viziune arhitecturală și istorică”.

Organizatorul expoziției este Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, Muzeul de Istorie și Arheologie Prahova, Uniunea Arhitecților din România - Filiala Muntenia și Primăria municipiului Câmpina.
Lacul Telega, renumit încă din perioada interbelică și până în anii '90 pentru amenajarea balneară, este în acest moment neutilizat. Organizatorii speră să genereze un impuls prin contribuția și ideile tinerilor pentru ca acest loc să poată redeveni un obiectiv turistic și balnear și să poată clar cataliza destinului comunității locale.
În cadrul expoziției veți regăsi propuneri de amenajare ale lacului realizate de studenții anului IV de la grupa internațională, dar și idei care abordează inclusiv conversia fostului penitenciar Doftana.
Fără îndoială, o expoziție intersantă, care merită văzută și care va rămâne deschisă publicului până pe 10 august 2023.


27 Jul 2023 12:56 3338 vizualizari


Comentarii






  • 28.07.2023 07:00 VOVA INUTIL ! Nu puteti schimba NIMIC atata timp cat NU exista interes LOCAL . ZERO BARAT IN PATRU . Primaria TELEGA a INSTRAINAT TOT . Nu mai postai asatfel de informatii deoarece faceti rau generatiilor trecute care au construit Romania . Astazi tara noastra este o ruina , dupa cum se vede.
  • 27.07.2023 14:47 Mihai Catinca Soluția de succes asemănător ștrandului termal de la Căciulata Vâlcea: amenajat cu căsuțe din lemn tip camping și o terasă.,o răcoritoare,o înghețată,un dus.Trebuie investit dar și știut a promova ceea ce deții.
120 vizualizari 28 Apr 2024 19:49 Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

citeste mai mult
1640 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2672 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2793 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV