CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Amical. CS Cornu - CS Câmpina 2-2

- Sport -

Amical. CS Cornu - CS Câmpina 2-2

Două dintre cele mai valoroase echipe din sezonul precedent al Ligii A Prahova, CS Cornu și CS Câmpina s-au întâlnit sâmbătă dimineață, la Cornu, într-un meci amical.

A fost un meci spectaculos, echilibrat, cu nu mai puțin de patru goluri și cu răsturnări de situație - cornenii au deschis scorul, apoi câmpinenii au preluat conducerea, pentru ca gazdele să egaleze la ultima fază a jocului.
Pentru corneni au marcat P. Radu și Stănescu, în vreme ce pentru câmpineni au înscris Badea și G. Dumitru.
Dincolo de scor, pentru ambele formații important a fost să fie văzuți la lucru un număr cât mai mare de jucători. De altfel, la capitolul ”noutăți”, CS Câmpina are o listă desul de lungă: George Dumitru (de la Triumf Poiana Câmpina), Augustin Manole (revenit de la FC Bănești) și Ștefan Cord, Ionuț Crețu, Rareș Ilie, Auraș Șchiopu, Gabriel Vasilescu, Remus Popa - cu toții de la HM Junior Câmpina.
Iată și cele două echipe aliniate în amicalul de la Cornu:
CS Cornu: Tănase - Telea, Bârsănel, Mănescu, Butoi, Sandu, Filip, P. Radu, Ștefănoiu, F. Mihai, Bucă. Au mai intrat: Ducu, Drăgan, Mitran, Stănescu, Motoroiu, Cârstian. Antrenori: Dragoș Mihalache, Florin Toader.
CS Câmpina: Antal - Bej, R. Ilie, Năstase, G. Dumitru, Manole, Bărcănescu, Șchiopu, Nichifor, Vasile, Badea. Au mai intrat: Tocitu, Merluță, Botoșneanu, Cord, Crețu, Amar, Cârstea, A. Dumitrescu, Enescu, Duță. Antrenori: Claudiu Dumitrescu, Mugurel Dedu.

(Foto cu caracter ilustrativ)


29 Jul 2023 13:19 2807 vizualizari


Comentarii






1635 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1977 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1654 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2173 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV