CONTACT

Un turneu de minihandbal la Câmpina, prilej de bucurie pentru peste o sută de copii

- Sport -

Un turneu de minihandbal la Câmpina, prilej de bucurie pentru peste o sută de copii

După meciul dintre CS Câmpina și Concordia Chiajna, din Grupa semifinală Speranță a Campionatul Național Feminin de Handbal pentru juniori III, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a mai avut loc o competiție de handbal, în organizarea CS Câmpina.

Mai exact este vorba de o competiție de minihandbal, un turneu la care au participat peste o sută de copii de la cluburile CS Ariceștii Rahtivani, CSS Ploiești, Tricolorul Breaza și, bineînțeles, CS Câmpina, grupa formației câmpinene fiind condusă de profesorul Bogdan Neagu. Fiind vorba de o competiție de minihandbal, nu s-au contabilizat golurile, dar bucuria copiilor este ușor de văzut pe chipurile copiilor. Cu alte cuvinte, handbalul câmpinean are viitor bun!


09 Mar 2024 20:28 2119 vizualizari


Comentarii






1667 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1984 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1659 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2177 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV