CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Incendiu la Scorțeni. Un bărbat de 79 ani și-a pierdut viața

- Actualitate -

Incendiu la Scorțeni. Un bărbat de 79 ani și-a pierdut viața

Marți dimineață, pompierii au fost alarmați în privința unui incendiu în comuna Scorțeni.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Băicoi cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD și, ulterior, pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost mobilizate și două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina. La fața locului, echipajele de intervenție au constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat la o locuință, pe o suprafață de aproximativ 80 mp și la o a doua locuință, pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Deoarece existau informații cu privire la faptul că o persoană fusese surprinsă de incediu, a fost constituită o echipă pentru căutarea posibilei victime. Din nefericire, a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 79 ani.
La finalul intrevenției, pompierii au stabilit faptul că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materiale combustibile din preajmă, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

(Foto - ISU Prahova)

 


06 Feb 2024 10:34 1756 vizualizari


Comentarii






78 vizualizari 28 Apr 2024 19:49 Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

citeste mai mult
1628 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2670 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2785 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV