CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Asociația Câmpina Curată face apel la câmpineni să semneze petiția on-line "Fără ONG anti ONG", pentru a opri ordonanța care modifică regimul sponsorizărilor

- Social -

Asociația Câmpina Curată face apel la câmpineni să semneze petiția on-line

Intenția actualului Guvern de a interzice accesul ONG-urilor la fondurile provenite din sponsorizări corporate, sub pretextul creșterii veniturilor bugetare, nu putea rămâne fără reacții din partea societății civile. Prin schimbarea regimului fiscal al sponsorizării, proiectele sociale ale organizațiilor neguvernamentale ar fi blocate. Asociația Câmpina Curată se alătură demersului Asociației Dăruiește Viața, cea care construiește, din sponsorizări, un spital pentru copiii bolnavi de cancer, și face apel la câmpineni să semneze petiția on-line "Fără ONG anti ONG".

"Asociația Câmpina Curată își exprimă totalul dezacord cu privire la o ordonanță de urgență la care Guvernul României lucrează, ordonanță prin care se va restricționa accesul organizațiilor neguvernamentale la sponsorizările provenite din fondurile corporate, reducând astfel cu un procent foarte mare veniturile cu care organizațiile non guvernamentale reușesc să facă atâtea lucruri bune, care ajută copii și oameni aflați în dificultate, societatea și mediul de afaceri să se dezvolte, în completarea sau în lipsa unor astfel de acțiuni întreprinse de statul român.
Asociația Câmpina Curată vine în întampinarea demersului inițiat de Asociația Dăruiește Viață, cea care construiește primul spital pentru copiii bolnavi de cancer din România, spital finanțat din astfel de fonduri private, la care se dorește restricționarea accesului de către ONG-uri. Facem un apel, pe această cale, către toți câmpinenii care au dovedit în momente ca acesta că dau dovadă de spirit civic și coeziune socială, să ne susțină și să semneze petiția on-line demarată de Asociația Dăruiește Viață, intitulată “Fără OUG anti-ONG”, accesând link-ul următor: https://campaniamea.declic.ro/petitions/fara-oug-anti-ong

Asociația Câmpina Curată este o organizație nonprofit, neguvernamentală, apolitică, fondată în municipiul Câmpina în anul 2010, care își dorește, așa cum vă doriți și dumneavoastră, câmpinenii, să susținem comunitatea locală prin dezvoltarea și derularea de programe și proiecte care să vină în sprijinul locuitorilor și agenților economici din Câmpina, care își dorește să contribuie la o comunitate puternică, dând viață unor proiecte proprii sau cu ajutorul partenerilor, făcând ca lucrurile bune să se întâmple în Câmpina și, implicit, în România, în domeniile: social, de educație, economic, de mediu și cultură. Ca să putem continua trebuie să oprim emiterea acestei ordonanțe de urgență! Semnăm petiția “Fără OUG anti-ONG” https://campaniamea.declic.ro/petitions/fara-oug-anti-ong.


05 Aug 2023 08:38 2309 vizualizari


Comentarii






  • 07.08.2023 07:22 Coco Chanel Sunt multe ONG-uri care fac bine dar si multi pacalici care asteapta doar pomana de la oameni.Si se mai pun si directori.Toata familia!
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1900 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1728 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4518 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1714 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV