CONTACT

Hărțile stradale ale Câmpinei, o imagine a indiferenței...

- Actualitate -

Hărțile stradale ale Câmpinei, o imagine a indiferenței...

În urmă cu mai mulți ani, administrația câmpineană a comandat, montat și plătit niște hărți stradale ale localității, pe care le-a amplasat în mai multe puncte de interes din oraș. Unul dintre aceste puncte este în fața Casei de Pensii, la intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu Strada Orizontului.

Ne-am propus să aruncăm o privire ceva mai atentă asupra detaliilor, lucrurile considerate minore, dar care - în general - spun atât de multe despre modul în care este gospodărit un oraș.
Ei bine, panoul cu harta Câmpinei de la amintita intersecție arată jalnic. Practic, a devenit un avizier. Din păcate, au trecut anii, iar rândurile repetate de lipici, hârtii (de diverse culori și calitate) au transformat panoul într-un loc dezagreabil, pe care îl privești cu dispreț. Probabil că așa l-a privit și cineva mai iute la mânie, care a și spart o parte din acest panou, sporind acum impresia... dezagreabilă.
Din păcate, nu este o situație nouă. În iunie 2018 scriam despre același panou, care arăta la fel de mizerabil. De patru ani, nu s-a schimbat mai nimic. Ba da, s-a schimbat... Acum patru ani panoul nu era și spart.
Este adevărat, acest panou nu are anvergura unei lucrări de investiții, dar poate tocmai de aceea nu credem că ar fi chiar un capăt de țară să se găsească resurse pentru a înlocui aceste panouri sau, dacă nu se poate sau nu se dorește acest lucru, atunci măcar să fie scoase definitiv. Pentru că aviziere mai avem destule prin oraș...


07 Nov 2022 18:05 2747 vizualizari


Comentarii






  • 08.11.2022 14:44 Cicoare Turistii Germani, Francezi si Englezi s-au plans ca nu inteleg instructiile si detaliile hartilor. Va rugam sa le scrieti in mai multe limbi sa nu se mai piara si astia prin oras.
  • 08.11.2022 11:33 Dana Iorga Si panoul de la piata, din parcare, este la fel, spart si murdar.
  • 07.11.2022 21:23 Petre petre Normal.Se va face un update după terminarea metroului.hhe,he,he Huo huo
315 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
1702 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2717 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2104 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV