CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Gest fără precedent. Motivul incredibil pentru care consilierul Marius Anghelescu și-a retras un vot

- Actualitate -

Gest fără precedent. Motivul incredibil pentru care consilierul Marius Anghelescu și-a retras un vot

Am primit din partea consilierului Marius Anghelescu (PMP) următorul comunicat de presă privind motivul incredibil pentru care a decis să-și retragă votul într-un subiect de mare interes pentru câmpineni. Este vorba despre propunerea privind achiziționarea unor generatoare, de către HidroPrahova, pentru stațiile de pompare a apei.

"În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din data de 26 iulie 2023, la capitolul Diverse, ni s-a solicitat un acord de principiu pentru mandatarea primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, să solicite HidroPrahova achiziționarea unor generatoare pentru a asigura funcționarea stațiilor de pompare a apei chiar și atunci când apar sincope în alimentarea cu energie electrică a acestora. Am fost de acord cu propunerea venită din partea consilierului PSD Livia Lupu, dar am constatat apoi că partidul respectiv folosește în scop electoral acest vot, pentru a crea o imagine candidatului acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina. Considerând că noi, în Consiliul Local Câmpina, trebuie să facem în primul rând administrație, să fim în slujba cetățeanului, căruia să-i apărăm interesele, eu, consilierul Marius Anghelescu, anunț că îmi retrag votul de principiu acordat respectivei propuneri, pentru că nu accept ca un partid politic (oricare ar fi acela) să folosească strict în scop electoral votul Consiliului Local Câmpina", se precizează în comunicatul transmis de consilierul PMP, Marius Anghelescu.


31 Jul 2023 10:01 2580 vizualizari


Comentarii






  • 02.08.2023 21:16 Manda Ninel Îl cunosc pe domnu'.Venit de la PLUS la pmp pe filiera fostului City manager ,cu câteva luni înainte de alegeri, ajuns consilier spre stupefacția chiar și a lui!
  • 02.08.2023 10:43 Misu Acest traseist politic (acum cativa ani era la USR) simte ca pierde postul de consilier si incerca sa se dea bine pe langa primar, poate ii face si lui un loc eligibil pe liste. Oricum el de fiecare data da impresia ca e pe langa problemele care se discuta.
  • 01.08.2023 22:30 Ioana Vasile Domnule Anghelescu ce zice Pmp ca dvs votați împotriva unei inițiative pentru campineni?
  • 01.08.2023 20:37 Alexe Visoiu Domnule Anghelescu sunteți o cauza pierduta... Țineți minte votul dvs este pt o propunere o idee, care e buna și deservește campinenii. Sunteți varza.
  • 01.08.2023 08:24 mihai mihai Domnul M.A. VOTUL l-ai dat pentru câmpineni, probabil nu ști ce votezi ca mulți alții, dacă era pentru drepturi, sporuri și pensii speciale nu mai retrageai VOTUL !
  • 01.08.2023 00:18 Ioana Gherasim Nu pot sa cred ca exista atâta prostie. Dacă era proiectul Pmp și votat de consilierii ceilalți, nu si-l asuma Pmp???? NENE, votul l-ai dat pt campineni, nu pt altcineva, sa nu uiți...Ideea e buna. Nu ajungem nicăieri cu oameni ca voi.
  • 31.07.2023 16:40 diss Tovarasul “ AG” este asteptat la casieria primariei, nu are nevoie de buletin , il cunosc toti din primarie. Deasemeni il asteptam cu sloganul “ Moldoveanu presedinte” pe care eventual si-l poate tatua pe frunte! Cat despre “ gestul de onoare” al acestui consilier am mai dpus-o: Campina “ beneficiaza” de cea mai slaba administratie( consiliul local, primar, viceprimar, consilieri) din ultimii 500 de ani de atestare documentara.
  • 31.07.2023 10:55 A.G Onorabil gest.Oricum in Pmp sunt oameni mai de calibru decât însuși Pitigoi.Cat despre PSD,sforile se trag de la Ploiesti,oricum politicienii de calibru din Campina numai sunt.Experimente la PSD....Singurei se fac de râs.Se vrea distrugerea acestei țări din temelii.Sa fie Dna Nistor primar și Duran viceprimar să vedeți lucru amestecat.Sa fiu primaru Moldoveanu as candida că deputat/senator.Acest om poate mai mult decât primar în Campina.Multi încă nu înțeleg capacitățile lui
1613 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2651 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2779 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1663 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV