CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierul local Aron Sabo: ”Ce se întâmplă cu bordeiele celor care se vor muta în noile blocuri?”

- Actualitate -

Consilierul local Aron Sabo: ”Ce se întâmplă cu bordeiele celor care se vor muta în noile blocuri?”

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 31 ianuarie, consilierul PMP Aron Sabo a ridicat o problemă, care a creat ceva discuții.

”Ce se întâmplă cu locuințele actuale ale persoanelor care se vor muta în noile blocuri?”, a întrebat consilierul Aron Sabo, referindu-se la blocurile de pe străzile Petrolistului și Năsăud, realizate cu fonduri extrabugetare prin intermediul Grupului de Acțiune Locală din care face parte și municipiul Câmpina. Reamintim că acele locuințe din noile blocuri au statut de locuințe sociale și sunt dedicate persoanelor care trăiesc în locuințe amenințate de alunecări de teren sau adăposturi improvizate.
Consiliul Local Câmpina a aprobat în urmă cu ceva timp o serie de criterii, dar nu și o listă a viitorilor beneficiari. Acest lucru i-a fost transmis lui Aron Sabo și de Valentin Crețu, care a mai punctat: ”Consiliul Local nu a votat o listă a viitorilor beneficiari, deci nu putem discuta ce se întâmplă cu locuințele acelor oameni, atâta vreme cât nu știm cine sunt cei care se vor muta în noile blocuri”.
Substrat... electoral
Până la urmă, detaliind, Aron Sabo a explicat că a cerut la Primăria Câmpina o serie de explicații pentru acele locuințe, în special de pe Strada Oborului, și i s-a transmis că nu au autorizații, nu au cadastru, nu plătesc impozite, practic, acele locuințe nu există. ”Dar există deja informații că unii vor ca în acele locuințe să aducă alte familii de romi”, a spus consilierul PMP. Aron Sabo nu a precizat cu subiect și predicat, dar se referea evident la o tactică a fostelor administrații câmpinene, care – mai ales în an electoral – aprobau eliberarea de acte de identitate pentru persoane, în general de etnie romă, care locuiau în astfel de locuințe, fără să conteze că nu aveau nici cadastru, nici autorizații, nu plătesc nici impozite... Erau doar buni votanți!
Practic, Aron Sabo nu a primit un răspuns clar, dar a solicitat și un răspuns în scris.


06 Feb 2024 21:11 2085 vizualizari


Comentarii






  • 07.02.2024 15:19 P.I O persoană de etnie rroma ai caza-o la Versailles tot cu șatra.Am lucrat cu persoane rrome și erau mai disciplinați și curați decât mulți români.Ei că și cum ai aduce chinezi și românii să ii strice.Interesul este zona fostei rampe de gunoi să ocolească Campina și pasajul .Impactul se va vedea în ani..De ce nu cumpără cinematograful și Turnul din Pisa cei de la Campina Curata...
1548 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2622 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2742 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1639 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV