CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Suma alocată modernizării Parcului de la Soldat va fi suplimentată cu 206.000 lei. Investiția va ajunge la 1,68 milioane lei

- Actualitate -

Suma alocată modernizării Parcului de la Soldat va fi suplimentată cu 206.000 lei. Investiția va ajunge la 1,68 milioane lei

Consiliul Local Câmpina va aproba, în ședința de marți, 25 septembrie 2018, în cadrul unei noi rectificări bugetare, suplimentarea cu 206.000 lei a sumei alocate lucrării de reabilitare a Parcului de la Soldat. Prin această suplimentare, costurile cu modernizarea parcului vor crește de la 1.476.780 lei la 1.682.780 lei, fără TVA, adică aproximativ 17 miliarde lei vechi.

Potrivit unor surse din Primăria Câmpina, este necesară alocarea unor bani în plus la această lucrare deoarece au fost aduse unele modificări proiectului, printre care realizarea mai multor rampe pentru persoanele cu dizabilități, un panou electric pentru scena care va fi amplasată în parc, utilizarea plăcilor de granit cu o grosime de 1,5 cm pe pat de beton, în loc de plăci de granit de 2 cm, pe pat de nisip. Mai sunt și alte modificări, dar acestea ar fi cele mai importante.
Modernizarea Parcului de la Soldat trebuia să fie gata de mult, mai exact din 24 august 2018. Vă reamintim că, la solicitarea firmei constructoare (Construct Edil SRL Câmpineanca, Vrancea), care a invocat zilele ploioase din iunie și iulie, Primăria a acceptat prelungirea termenului de execuție până la 13 septembrie 2018, dar degeaba. Lucrările sunt, încă, departe de a fi finalizate. 

Citiți și: Încă o eroare în cazul Parcului de la Soldat din Câmpina. Și o veste proastă - investiția nu va fi finalizată la termen
Termenul de finalizare a reabilitării Parcului de la Soldat şi a skatepark-ului a fost prelungit până la 13 septembrie
În ritmul în care se lucrează, modernizarea Parcului de la Soldat nu va fi gata nici la primăvară...


21 Sep 2018 10:17 3907 vizualizari



Comentarii






  • 26.09.2018 07:24 Admin Modernizarea parcului este o investiție (nu reparație), de coordonarea căreia se ocupă Serviciul ADPP, aflat în subordinea viceprimarului.
  • 25.09.2018 21:09 Ovidiu Nu am inteles un lucru. Aceasta lucrare este o investitie si de ea raspunde Tiseanu, sau este o reparatie si raspunde Pitigoi. Mie mi se pare ca este o investitie si atunci de ce se baga in seama Pitigoi?! Daca este o reparatie si viceprimarul raspunde, nu poate da vina ca e un proiect din 2015, vezi Doamne cand el nu era in functie. Deci... cum e, daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva! Multumesc!
  • 24.09.2018 10:36 Petrica Aroganta se mosteneste dl Tiseanu si Pitigoi.Si politica este remunerata substantial.Presupunand ca ati avea cont nelimitat la banca ati plati atat pentru asemenea lucrare.Arhitectii primariei isi asuma.Vin ploile si nu vor lucra.Si dupa ce isi va umple conturile Doreii vor schimba firma,o vor trece pe pierdere si va inregistra alta.Cu aceiasi grei la timona.Ca orasul a avut parte de Concivic si altii ca ei e doar inceputul.Ne place munca necalificata si bani la banca.Suplimentarea fondurilor este ilegala,si DNA sa fie prin zona,ce vine gratis se duce pe ...Prahova.Mi e greata
  • 23.09.2018 15:59 Aurel Domnule Popoviciu, să înțelegem că sunteți parte la ceea ce se întâmplă în Primărie, ceea ce se întâmplă cu lucrările prost efectuate? Cu bătaia de joc pe care o primim din partea viceprimarului, căruia încercați să-i ridicați statuie? Chiar ne luați de proști?
  • 23.09.2018 15:48 Andra Pentru domnul Popoviciu: o idee extraordinară cu parchetul, doar că ar trebui sa fie invers, din partea unora din primărie să fie un autodenunț. Pentru Cornelia: ai mare dreptate. Răul este creat și impus ....
  • 23.09.2018 14:10 Cornelia Ha ha ha! Penibil! Penibil! Domnule Popoviciu poate vă spune dumneavoastră cum firma de partid a domnului viceprimar Pițigoi Sofexpert Project SRL Șirna este selectată să execute multe lucrări de când domnul Pițigoi este viceprimar al municipiului Câmpina. La fel să vă spună că unele lucrări nu sunt finalizate la termenul stabilit prin contract și nu s-a vorbit de penalizări, ci doar de prelungiri. În ceea ce privește subiectul pentru care îl apărați pe domnul Pițigoi, întrebați-l dumneavoastră dacă sunt legale următoarele: 1. Să schimbi elemente tehnice din proiectul lucrării licitate în timpul execuției și mai ales după expirarea termenului de execuție? 2. Să suplimenteze suma licitată deja, după expirarea termenului de execuție, altă sumă decât cea de diverse și neprevăzute? 3. Ce ar trebui să facă celelalte firme care au licitat și nu au câștigat la suma pusă în joc de Primărie fără să beneficieze și ele de suma majorată? 4. Dacă a semnat cineva din Primărie aceste modificări tehnice, financiare și cine le-a semnat? 5. Dacă s-a opus cineva acestor lucruri și la prelungirea termenului de execuție fără să aibă loc penalizarea? 6. Ce măsuri va lua la următoarea prelungire a termenului de execuție? 7. Ce legi s-au încălcat? 8. Ce lege încalcă domnii consilieri locali dacă votează majorarea sumei în circumstanțele actuale? Ce vor spune organele abilitate de cercetare și Curtea de Conturi? Sau poate răspundeți dumneavoastră, domnule Popoviciu... deși nu prea aș vrea să răspundeți, ținând cont de oda pe care i-ați `închinat-o` domnului viceprimar.
  • 22.09.2018 21:28 George Popoviciu Domnule Pitigoi , acești oameni se plictisesc , doar acuza grav fără dovezi; habar nu au de nimic. Îl cunosc pe tatăl dumneavoastra, un profesionist de mare caracter. In locul dumneavoastră as face o plângere pentru acuzele grave si i-as duce prin tribunale . Cereți parchetului sa-i găsească , operatorii de rețele sunt obligați sa stocheze datele 6 luni si e simplu . Sa plătească pentru mizeriile pe care le spun si pentru acuzele grave. Sper ca acest mesaj sa fie postat de administratorul televiziunii CampinaTV.
  • 22.09.2018 19:23 Andra Șpagă, șpagă, șpagă! Ce vreți să spuneți don` viceprimar Pițigoi? Că noi am avut posibilitatea să dezbatem proiectul?Ca să-l gestionați voi foarte prost, ca toate lucrările de prin oraș și să suplimentați suma? Apropo, pentru ce ați suplimentat-o? Atenție, nu ne luați de proști! Rușine să vă fie!
  • 22.09.2018 19:17 Aurel Bătaie de joc pe banii noștri...? Furăciune din banii noștri! Cât tupeu să ai să spui că cetățenii au votat întârzierea și pompat bani în plus de suma contractată, și nu orice sumă...aproape 50.000 de euro. Chiar în halul ăsta vă bateți joc de noi? Mai bine tăceați.
  • 22.09.2018 18:35 Nini Completare: Dle Pitigoi, sa inteleg ca doar mesajul meu v-a deranjat? Celelalte ,,ca se fura'', etc. Nu v-au deranjat???
  • 22.09.2018 18:06 Nini Numele meu este ,,Nini'', nu Ninel. Asa imi spun prietenii... Dar vad ca e greu si sa cititi... asta e. Acum inteleg ca nu pot sa va cer prea mult. Aveam asteptări de la dvs. , dar cred ca veti fi o dezamăgire si mai mare decat Tiseanu. Si nu aberez dle Pitigoi, ci sunt doar un cetățean nemulțumit al municipiului. Dar vad ca va deranjez... Am o singura intrebare: dvs va place? Nu imi răspundeți _ dati-va dvs răspunsul. Sa inteleg ca aceasta este linia pe care veti merge in campanie? Sunt lucruri mostenite de la predecesorii dvs. Si nu ati avut ce Sa faceti? Săracul de dvs....ce viața grea aveti... Mi-a curs o lacrimă.
  • 22.09.2018 15:58 Cornelia Domnule Pițigoi!!!! Nu va e macar un gram de rusine? Chiar asa....? chiar asa...? Adică vreti sa spuneti ca noi câmpinenii ne-am exprimat la dezbatere publică sa alegeți voi cei din conducere firma care sa lucreze și să nu termine lucrarea la termenul asumat prin asa zisa licitație? Chiar asa....? Mai grav domnule viceprimar tot noi câmpinenii am votat sa mai dati încă 2 miliarde de lei vechi aceleași firme? Chiar asa...? Știți ceva domnule Pițigoi?! Explicați-ne substantivul hoție! Si dupa explicați-ne problema Șirna pt inceput.... Pt domnul Nini: răul abătut asupra acestui minunat oras in care trăim vine de la cel care a pus de mult timp stăpânire pe toți care au condus urbea in ultimii 20 de ani. Un adevărat devil.
  • 22.09.2018 11:20 Pitigoi Ioan-Adrian Pentru Domnul “ninel”-Va reamintesc faptul ca proiectul parcului exista din 2015 si a rezultat in urma unei consultari publice.Astfel,daca doriti sa insistati cu aberatiile Dvs. va rog sa o faceti cu numele real astfel incat sa va puteti asuma pana la capat cele afirmate.Multumesc!
  • 21.09.2018 19:33 Magdalena Asta este procedura prin care se fură la vedere,intârzieri programate ,suplimentări incasate direct de cei interesati ca orasul să arate ca dracu.Motiv să mai ceară bani...vai de capul nostru, prost am mai votat.
  • 21.09.2018 15:30 diss Deci cam 400.000 de euroi ,cred ca se va ajunge la 500.000, pentru trei pavele ,zece brazi si o fantana.Plus ca acest amarat de parc se va termina prin 2020!Concluzia mea:bataie de joc pe banii nostri!Dar cui ii pasa?
  • 21.09.2018 15:27 Nini Multumim dlui Pitigoi pentru si mai multe betoane ,,plantate ''in mijlocul orașului. .. viziune de om politic adevărat... f. Frumos. vedeti daca mai e pe undeva vreun pic de spatiu verde, poate plantati si pe acolo niste pavele, un pic de beton... ca la Casa de cultura
2531 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1390 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5083 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV