CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Trei titluri naționale pentru automobiliștii câmpineni

- Sport -

Trei titluri naționale pentru automobiliștii câmpineni

Pe circuitul Motorpark Romania, de la Adâncta, județul Ialomița, a avut loc la finalul săptămânii trecute ultima etapă a Campionatului Național de Automobilism Tome Attack ROTAC. Ca la fiecare etapă, sportivii câmpineni de la Motors House Racing au urcat din nou pe podium, atât în clasamentul de etapă, cât și în clasamentul general.

Adrian Vintilă a câștigat titlul național, după ce și-a adjudecat și această ultima etapă, la categoria Race, concurând pe un automobil BMW M2. Titlul național la categoria Tuned a fost adjudecat de un alt câmpinean, Radu Ariciu, concurând pe un Audi S3, victoria sa la general venind după locul secund ocupat în această ultimă etapă.
De asemenea, titlul de campion național la categoria Club Pro a fost ocupat și de Valentin Crețu, care a concurat pe un automobil Ford Focus și s-a impus în ultima etapă. La rândul său, Bogdan Ariciu, pe un BMW325, la categoria Street, a ocupat locul al doilea în cadrul etapei de la Adâncata și locul al doilea în clasamentul general, obținând titlul de vicecampion național.
Felicitări, tuturor celor implicați în actrivitatea clubului Motors House Racing Câmpina!


12 Sep 2022 19:15 2528 vizualizari


Comentarii






1097 vizualizari 18 May 2024 20:44 Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

În acest week-end, la Craiova, pe stadionul de atletism ”Nicolae Mărășescu” are loc ediția 69 a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României. Încă din prima zi, Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin, fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a câștigat proba de aruncarea discului.

citeste mai mult
1414 vizualizari 18 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Runda cu numărul 30 din Liga A Prahova a început sâmbătă dimineață.  A continuat după-amiază și se va încheia duminică dimineață.  Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
1355 vizualizari 18 May 2024 15:35 Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

În cadrul etapei a 30-a din Liga A Prahova, CS Câmpina a jucat în fața propriilor suporteri în fața echipei CS Mănești, o grupare aflată în a doua parte a clasamentului.

citeste mai mult
2290 vizualizari 17 May 2024 21:25 Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 12.00, la Cornu va avea loc inaugurarea Bazinului didactic de înot, un bazin realizat după același proiect cu cel de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV