Ani la rând, ploile torențiale au creat probleme în trafic la Poiana Câmpina, în zona subtraversării de cale ferată. Canalizarea nu făcea față debitului mare de apă rezultat din precipitații și din scurgerile de apă de pe străzile adiacente, astfel că sub podul de cale ferată se produceau inundații, nivelul apei ajungând uneori la 70-100 cm. Traficul auto se bloca și se formau coloane de mașini atât spre podul care face legătura cu Câmpina, cât și pe DJ 101P. Practic întreaga intersecție era inundată.
Ziua de 26 Iunie, Ziua Drapelului, a fost sărbătorită la Câmpina cu multă emoție.
Patru autoturisme s-au ciocnit luni după-amiază pe DN1, la Bănești. În cele patru autoturisme se aflau șapte pasageri, inclusiv un copil.
În perioada martie-iunie 2023, Școala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina a fost parte a unui proiect internațional denumit “Education in the footsteps of Waldorf” - “Educație pe urmele lui Waldorf”. Un proiect derulat prin programul eTwinning, adică prin intermediul unei platforme online, disponibilă în 25 de limbi europene.
Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.
La Câmpina, în cursul zilei de duminică a plouat abundent, ceea ce a creat unele probleme. Poate cea mai gravă dintre acestea s-a semnalat pe Aleea Magnoliei, care pornește din Calea Doftanei și care se află în apropierea rafinăriei.
Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă duminică, în jurul prânzului, în Piața Centrală Câmpina.
Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 aceste imagini surprinse pe Strada Lt. Col. Erou Oprescu Adrian, din Câmpina. Nu este, din păcate, singura dată când scriem despre ceea ce se întâmplă aici... Este un semn că în mod evident există o problemă și ar trebui găsite soluții pentru ca astfel de situații - ca cea pe care urmează să vă-o prezentăm - să nu se mai repete.
2 Iulie este prin excelență data uneia dintre cele mai frumoase sărbători, care are loc la Câmpina, la Castelul Iulia Hasdeu. Este o sărbătoare începută încă din secolul al XIX-lea, de însuși Bogdan Petriceicu Hasdeu, care a dorit astfel să-și celebreze cele două Iulii din viața sa - soția și fiica. În plus, este și o sărbătoare a castelului, care a fost deschis chiar pe 2 iulie.
La Breaza, în fața unui public admirabil, Tricolorul Breaza a întâlnit formația Daco-Getica București, în manșa decisivă a barajului de promovare în Liga a 3-a, după ce în urmă cu o săptămână cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2.