CONTACT

Retrospectiva 2023. Seriale și inițiative CâmpinaTV

- Social -

Retrospectiva 2023. Seriale și inițiative CâmpinaTV

CâmpinaTV.ro vă prezintă de-a lungul mai multor episoade cele mai importante momente ale anului 2023 din diverse domenii de activitate. Noi am considerat că este important pentru comunitatea pe care o slujim în felul nostru, de a ne implica și într-o serie de probleme, nu doar de a scrie ceea ce se întâmplă. Așa au apărut o serie de inițiative, implicarea în probleme reale și punctuale ale oamenilor, iar faptul că de multe ori oamenii vin spre noi și nu spre autorități, ne onorează și ne obligă.

În rândurile următoare vă vom prezenta o parte dintre serialele și inițiativele CâmpinaTV.ro și chiar dacă nu toate s-au bucurat de succes, totuși, noi vom merge mai departe, urmându-ne crezul, indiferent de numele celor aflați la conducerea urbei, de partide sau de reacții.
Dintre serialele inițiate și derulate de noi în anul 2023 amintim, într-o ordine aleatorie: ”Primim de la cititori” - o rubrică de mare succes, unde dumneavoastră, cititorii noștri, ne prezentați diverse probleme ale urbei; uneori, se rezolvă, alteori, nu, dar noi ne facem datoria de a le semnala; ”Câmpina, mileniul III” - o altă rubrică unde atragem atenția asupra unor lucruri din Câmpina care nu prea sunt în concordanță cu... mileniul în care ne aflăm; și în acest caz, în unele situații lucrurile se rezolvă și revenim asupra lor, în alte cazuri, nu; ”Minutul de istorie locală” - o rubrică foarte apreciată, pe care sperăm ca în anul 2024 s-o revitalizăm, fiind adevărate file de istorie audio-vizuală; ”Scurt și la... subiect” - de asemenea, o rubrică de mare succes, cu întrebări și răspunsuri scurte despre oameni cunoscuți din Câmpina, pe care astfel îi puteți descoperi sau redescoperi, dincolo de acțiunile lor publice sau ceea ce este deja de notorietate despre ei.
A fost și un experiment mai puțin reușit - vitrine de Crăciun, în care am încercat să contribuim la puțin mai multă lumină de sărbători... Poate la finalul acestui an vom avea mai mult succes.
Un alt experiment, care s-a bucurat de succes, a fost sondajul privind modernizarea Parcului ”Constantin Istrati”. Pentru că autoritățile nu se prea înghesuie să-i întrebe pe oameni ce-și doresc cu anumite zone ale urbei, am făcut noi acest lucru, iar succesul avut ne obligă să continuăm astfel de acțiuni și în anul 2024.
Au mai fost alte două subiecte de interes local - montarea de oglinzi pe Calea Doftanei, pentru a asigura accesul mai facil din străduțele laterale, lucru care s-a realizat, precum și propunerea ca noua sală de sport din incinta Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina să poarte numele lui Ion Alexe.
Nu puteam încheia fără de acum tradiționalul nostru concert de Crăciun, o acțiune de suflet, prin care demonstrăm că se pot face lucruri frumoase fără prea mulți bani, promovând copii talentați ai Câmpinei.


06 Jan 2024 14:43 1195 vizualizari


Comentarii






  • 06.01.2024 15:46 diss 👏
1964 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1748 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4561 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1729 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV