CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Băneşti se amenajează o alee pentru facilitarea traficului pietonilor

- Social -

La Băneşti se amenajează o alee pentru facilitarea traficului pietonilor

În apropierea DN1, în zona în care a fost amplasată denumirea comunei Bănești (cu litere fosforescente), se amenajează acum o alee pietonală. Pe acolo trecea o cărăruie folosită de localnici pentru a ajunge fie pe platoul unde se află Primăria Bănești, fie în zona din apropierea Doftanei. 

'Nu este o investiţie de mare valoare, dar am considerat că este importantă pentru că mulți oamenii - tineri şi vârstnici, deopotrivă - efectiv folosesc această zonă pentru a ajunge inclusiv la Primărie. Acolo nu exista niciun fel de amenajare, iar atunci când ploua, oamenii urcau sau coborau cu grei în această porțiune. Așa că am decis să amenajăm o alee sigură, care să se vadă estetic și din DN1', ne-a declarat primarul comunei Băneşti, Gheorghe Stoica. Lucrarea va fi finalizată în câteva zile, în funcţie şi de condiţiile meteorologice.


11 Jul 2016 08:45 3595 vizualizari


Comentarii






1650 vizualizari 13 May 2024 19:48 Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au creat un robot de reciclare a hârtiei, într-un proiect ecologic

Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au creat un robot de reciclare a hârtiei, într-un proiect ecologic

Elevii clasei a XI-a A, coordonați de profesor Alina Mihaela Colcer, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, au finalizat proiectul ”Eco-nomie pentru comunitatea ta”, organizat de Junior Achievement Romania.

citeste mai mult
1261 vizualizari 12 May 2024 10:42 Școala Centrală a câștigat etapa locală a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Școala Centrală a câștigat etapa locală a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în colaborare cu mai multe cadre didactice de la Școala Gimnazială Centrală, au desfășurat sâmbătă, 11 mai, între orele 9.00 - 11.00, faza locală a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”.

citeste mai mult
1741 vizualizari 09 May 2024 22:55 Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 17 mai, la Casa Tineretului din Câmpina

Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 17 mai, la Casa Tineretului din Câmpina

Pentru prima dată, Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc la Câmpina la Casa Tineretului, în condițiile în care până la alegerile din 9 iunie, sala mică a Casei de Cultură ”Geo Bogza”, locul tradițional al acestor burse, este ocupată de Biroul Electoral,.

citeste mai mult
2103 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV