CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un nou derapaj verbal în plenul Consiliului Local Câmpina: ”Ce dracu, nu vorbim aceeași limbă?!”, i-a spus Andrei Duran lui Cosmin Raț

- Actualitate -

Un nou derapaj verbal în plenul Consiliului Local Câmpina: ”Ce dracu, nu vorbim aceeași limbă?!”, i-a spus Andrei Duran lui Cosmin Raț

Din păcate, și chiar o spunem cu mare tristețe, plenul Consiliului Local Câmpina a devenit un loc de "bălăcăreală" publică, unde solemnitatea este ultima grijă a celor mai mulți dintre aleșii locali, un loc departe de ceea ce ar trebuit să fie Legislativul unei localități care s-a mândrit - la un moment dat - cu cel mai mare număr de intelectuali raportat la mia de locuitori. O, tempora!

Acum, la ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina din 31 ianuarie 2024, consilierul Andrei Duran a avut un nou derapaj verbal. Și, din păcate, nu este prima oară când i se întâmplă acest lucru unuia dintre cei mai tineri membri ai Legislativului local.
Spre finalul ședinței, atunci când consilierul Cosmin Raț a deschis subiectul unui teren de pe Strada Mihail Kogălniceanu, din apropierea Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu”, fără să primească aprobarea președintelui de ședință, consilierul Andrei Duran l-a întrebat pe cel care a inițiat discuția: ”Al cui e terenul?” ”Nu știu și nici nu mă interesează”, i-a replicat Cosmin Raț. Andrei Duran și-a cerut scuze președintelui de ședință că a vorbit fără aprobarea sa, dar Cosmin Raț a continuat: ”Dacă știți dvs, spuneți! Sau de ce ați întrebat?”
Fără să se mai uite măcar spre președintele de ședință, Andrei Duran a replicat: ”Din curiozitate, domne'. Ce dracu, nu vorbim aceeași limbă?!”
Și asta s-a întâmplat la o ședință liniștită, fără subiecte fierbinți, care să justifice într-o minimă măsură nervozitatea unora dintre aleșii locali. Este trist pentru că, pe de o parte, din păcate, Andrei Duran nu este la primul său derapaj verbal în plenul ședințelor Consiliului Local, iar, pe de altă, parte, așa cum spuneam, este unul dintre cei mai tineri consilieri și un minim de respect față de un om mai în vârstă nu ți-ar permite să i te adresezi de această manieră. Mai ales că Andrei Duran nu este o persoană de la care să nu ai pretenții, ba chiar din contra. 
Cât despre solemnitatea ședințelor Consiliului Local, s-a pierdut demult...


07 Feb 2024 20:31 2190 vizualizari


Comentarii






  • 08.02.2024 12:19 Amelia Sigurca da, Liviu Briciu, Roxana Gheorghe, Costelus, etc. nu au “derapat”niciodata. Mie mi se pare ca “derapaj” este mai ales atunci cand minti cu nerusinare in plenul sedintei, arunci anatema asupra unor consilieri ca sa eviti de fapt adevaratul subiect al discutiei, vorbesti 10 minute si impui ca cel vizat sa iti raspunda in 2 minute ,provoci scandal doar ca sa abati atentia de la un subiect fierbinte care te dezavantajeaza, etc.
  • 07.02.2024 21:13 A.G Aveam pretenții de la dl Duran,tatăl ing respectabil la Acc,mama ing profesor la Petrol.Copilul de suflet a lui Tiseanu,dl Marian Nistor cate derapaje a avut,Zagan,Dna Albu,Marcu,Dragomir,și ex pot continua.Ei își varsă frustrările public în public,nefiind deranjați de nimeni.Si toți acești domni și doamne au studii superioare,cum obținute o altă discuție,nu trăiesc la privat pe minim pe economie,cuminți doar când ce rșesc voturi,atunci arată că le pasa,ce nu știu că la Campina ciolanul nu mai are carne.Tote aceste înțepării le arată adevărata față.
116 vizualizari 28 Apr 2024 19:49 Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

citeste mai mult
1639 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2672 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2789 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV