CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Primăria Câmpina a reziliat contractul cu firma care lucra la Cimitirul "Lumina". Va fi organizată o nouă licitație

- Actualitate -

Primăria Câmpina a reziliat contractul cu firma care lucra la Cimitirul

Am scris de mai multe ori că lucrările la Cimitirul "Lumina" din Cartierul Slobozia bat pasul pe loc, lucru confirmat și de reprezentanții Primăriei Câmpina. În luna iulie a acestui an, primarul Horia Tiseanu afirma că a trimis două notificări firmei Bivasim Construct SRL Ploiești din cauza pauzelor lungi pe care le face în executarea lucrărilor. La conferința de presă organizată ieri, 30 octombrie, primarul a anunțat că a reziliat contractul cu firma executantă și că va fi organizată o nouă licitație pentru desemnarea unei alte societăți care să continue lucrările. (video)

Lucrările la noul cimitir au început în iulie 2016, valoarea investiției fiind de 1,5 milioane lei, iar termenul de finalizare - de 36 luni. Primarul Horia Tiseanu a afirmat, în vara acestui an, că probabil a fost o greșeală acceptarea unui termen de execuție atât de lung, de trei ani. Bazându-se pe acest termen, firma respectivă făcea pauze foarte mari și relua lucrările abia după ce primea notificare de la Primărie.


31 Oct 2018 21:18 4966 vizualizari


Comentarii






  • 01.11.2018 08:03 Radu Berceanu Penibil din nou,e scuzabil mai ales ca Primaria este nou infiintata nu exista destula experienta .Si daca se recunoaste ca a fost o greseala de ce nu se propun si sanctiuni?La parcul Soldat tot o greseala a fost?Legislatia este gresita si noi ar trebuii sa avem dreptul sa-i sanctionam mai des nu doar la 4 ani.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
453 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1031 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2008 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1884 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV