CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Locuitorii de pe străzile Buciumului și Cerbului vor asfalt ca pe Arinului, de vreme ce Primăria Câmpina le-a demonstrat că se poate

- Actualitate -

Locuitorii de pe străzile Buciumului și Cerbului vor asfalt ca pe Arinului, de vreme ce Primăria Câmpina le-a demonstrat că se poate

Strada Buciumului, din Cartierul Voila, nu a fost asfaltată niciodată. Aleea Cerbului, situată în apropierea Lacului Bisericii, a fost asfaltată înainte de ultima vizită făcută de Nicolae Ceaușescu la Câmpina, în urmă cu mai bine de 30 de ani. Acum, Cerbului este o alee care... poate conține urme de asfalt.

În urma publicării articolelor noastre despre asfaltarea impecabilă a Arinului, aleea cu patru case și în rest doar grădini, oamenii și-au dat seama că Primăria Câmpina poate face treabă bună atunci când se dorește acest lucru. Și dacă pe Arinului, acolo unde nu locuiește nimeni, a fost posibilă o asemenea lucrare, atunci în mod cert este posibilă peste tot, dacă se vrea.
Câmpineni din diferite zone ale localității ne-au invitat și pe străzile lor, să vedem cum arată. Umblând așa, de colo-colo, am înțeles mai bine și de ce Planul de Mobilitate Urbană Durabilă arată că doar 65% din rețeaua stradală a Câmpinei este asfaltată. Iar în cei 65% sunt și străzi aproape distruse, măcinate, găurite.
Am ales să vă prezentăm astăzi Buciumului și Cerbului, două străzi despre care să nu poată nimeni spune că nu au fost asfaltate din cauza lucrărilor de canalizare. Strada Buciumului nu a fost asfaltată niciodată, este o stradă de pământ peste care s-a mai pus uneori niște pietriș. Și este o stradă destul de mare, cu multe case. În fiecare campanie electorală, locuitorilor de aici li s-a promis asfalt, iar oamenii încă mai așteaptă ca primarul Horia Tiseanu (aflat la al patrulea mandat) să le facă o vizită între campanii. Pentru că au multe să-i spună și să-i reamintească.
Aleea Cerbului este mai aproape, mai spre centru. Pornește din Strada Bobâlna și merge spre Lacul Bisericii. Pe ici pe colo mai sunt mici urme de asfalt rămas de acum mai bine de 30 de ani. Pentru că, după cum ne-au spus câțiva locuitori de aici, Aleea Cerbului a fost asfaltată înainte de ultima oprire a lui Nicolae Ceaușescu la Câmpina, când acesta a vizitat societățile de pe Bobâlna. De atunci nu s-a mai intervenit cu nimic pe această alee, deși este locuită, sunt case aici, sunt oameni, sunt câmpineni plătitori de impozite. Nu doar grădini, ca pe Arinului.

Citiți și Pentru cine se modernizează Strada Arinului, într-o zonă în care nu locuiește nimeni?

Aleea dintre grădini este gata. Arinului - asfaltată și marcată


16 Sep 2016 12:02 5776 vizualizari


Comentarii






  • 20.09.2016 14:47 Marinela Manaila Cele prezentate de dumneavoastra sunt 'bulevarde' fata de strada Randunicii. Tot in cartierul Voila, (incadrata la impozit in zona 2 !.. Va invitam la o plimbare, dar sa va luati bocancii....
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
698 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1913 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1797 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1553 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV