CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Cupa "RC Câmpina" a reunit numeroși copii atrași de mirajul automodelismului

- Sport -

Cupa

Asociația Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina a organizat sâmbătă, 24 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din localitate, ediția a doua a Cupei "RC Câmpina" la automodelism. Poate nu au fost atât de mulți copii pe cât și-au dorit și au sperat reprezentanții asociației, dar bucuria celor care au venit atrași de mirajul automodelelor și mândria părinților și bunicilor văzându-și copiii sau nepoții la "butoanele" unor astfel de mici bjuterii au compensat eforturile considerabile ale organizatorilor.

Timp de câteva ore, copiii s-au distrat efectiv, s-au jucat cu splendidele automodele puse la dispoziție de președintele Asociației Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, Răzvan Nicolau. S-au întrecut în manșe pe categorii de vârstă și de experiență, s-au minunat de puterea motoarelor, au petrecut câteva ore altfel decât o fac de obicei și, poate, unii dintre ei vor deveni ireversibil atrași de acest frumos sport, destul de costisitor, este adevărat, dar care oferă multe satisfacții. Toți copiii au primit diplome de participare, iar cei mai merituoși au urcat pe podium. O competiție frumoasă, pornită de la o idee generoasă, care poate ar fi meritat mai multă atenție și din partea autorităților locale.


24 Nov 2018 22:14 3852 vizualizari


Comentarii






660 vizualizari 18 May 2024 20:44 Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

În acest week-end, la Craiova, pe stadionul de atletism ”Nicolae Mărășescu” are loc ediția 69 a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României. Încă din prima zi, Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin, fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a câștigat proba de aruncarea discului.

citeste mai mult
1018 vizualizari 18 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Runda cu numărul 30 din Liga A Prahova a început sâmbătă dimineață.  A continuat după-amiază și se va încheia duminică dimineață.  Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
1086 vizualizari 18 May 2024 15:35 Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

În cadrul etapei a 30-a din Liga A Prahova, CS Câmpina a jucat în fața propriilor suporteri în fața echipei CS Mănești, o grupare aflată în a doua parte a clasamentului.

citeste mai mult
2082 vizualizari 17 May 2024 21:25 Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 12.00, la Cornu va avea loc inaugurarea Bazinului didactic de înot, un bazin realizat după același proiect cu cel de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV