CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Numai la CS Câmpina se putea întâmpla asta: 9 șefi la 10 angajați

- Actualitate -

Numai la CS Câmpina se putea întâmpla asta: 9 șefi la 10 angajați

În urma numeroaselor discuții legate de problemele de la Clubul Sportiv Câmpina, Consiliul Local a ajuns la concluzia că se impun unele modificări în componența Comitetului Director al clubului. La ședința CL de la sfârșitul lunii aprilie, consilierul local Monica Clinciu a afirmat că nu i se pare normal ca din Comitetul Director să facă parte doar reprezentanți ai Primăriei și niciun consilier, în condițiile în care CS Câmpina este, totuși, al Consiliului Local. Atunci, în aprilie, membrii Comitetului Director au afirmat că vor demisiona, iar Consiliul Local să stabilească o altă componență. 

Așa au stat lucrurile în aprilie. La ședința de la sfârșitul lunii mai, surpriză, un singur membru al Comitetului Director s-a retras. Este vorba despre Marius Vișan, directorul Poliției Locale Câmpina. Ceilalți trei membri au rămas pe poziții: Iulian Anton - directorul Direcției Juridice din Primărie, Remus Bădulescu - administratorul public și Cristi Birligiu - șeful Serviciului Taxe și Impozite. Alături de ei, în Comitetul Director au intrat cinci consilieri locali - Adrian Pițigoi (viceprimarul Câmpinei, care are și calitatea de consilier), Florin Frățilă, Ion Dragomir, Daniel Ioniță și Monica Clinciu. Deci, câte un consilier de la fiecare partid cu reprezentare în CL plus încă un consilier pentru a fi număr impar și a nu se bloca un eventual vot. Precizăm că din Comitetul Director face parte și președintele CS Câmpina, Adrian Stoican. Prin urmare, Stoican, trei reprezentanți ai Primăriei și patru consilieri locali (cum se stabilise inițial) ar fi însemnat opt membri, deci număr par, așa că a mai fost inclus un consilier, Monica Clinciu, care venise cu propunerea inițială, dar care nu a mai apucat să facă un proiect de hotărâre în acest sens, pentru că s-a implicat trup și suflet Comisia de cultură, sănătate și sport a Consiliului Local.
CS Câmpina are acum 10 angajați și un Comitet Director format din 9 persoane. Se impune precizarea că membrii Comitetului Director nu sunt plătiți. Ne întrebăm, totuși, de ce există un interes atât de mare cu privire la acest organism de conducere al clubului? De ce nu au demisionat reprezentanții Primăriei, așa cum au spus la ședința CL, pentru a se putea păstra numărul de cinci membri, cum aprobase Consiliul Local în 2016, la constituirea Comitetului Director? Ce discuții or fi avut loc prin Primărie, prin diverse birouri, pe unde se trag tot felul de sfori, nu are sens să ne mai gândim, pentru că putem doar bănui direcția discuțiilor. Din păcate, la CS Câmpina s-au făcut multe greșeli și ar fi păcat ca, în loc să fie îndreptate cele deja făcut, să se comită altele.


05 Jun 2018 10:35 3551 vizualizari


Comentarii






  • 13.10.2018 18:16 diss Niste neaveniti ,habar nu au de sport!Au practicat sportul doar la televizor...daca il pui pe unul sa alerge 25 de metri trebuie sa chemi Smurd-ul.Dar stati ca ei sunt .manageri ...hai ca ma pufneste rasul! Sunt curios cine va plati sumele enorme pierdute in procesul cu Hageanu.Precis e penala chestia....alo DNA-ul se aude???
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
319 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1024 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1995 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1873 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV