CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Lângă parcarea incredibilă din fața unui centru comercial se afla și... o mașină de Poliție

- Actualitate -

Primim de la cititori. Lângă parcarea incredibilă din fața unui centru comercial se afla și... o mașină de Poliție

Doi cititori ne-au semnalat pe numărul de whatsapp 0733.388.425, după publicarea imaginii cu o parcare incredibilă în fața unui centru comercial din Câmpina, că lângă mașina respectivă, la un moment dat s-a oprit, la fel de neregulamentar, și o mașină de Poliție.

Martorii oculari ai acestui incident, ne-au mai semnalat că polițistul care a coborât din mașina Poliției nu a avut nicio treabă cu mașina parcată chiar în curba din fața centrului comercial Kaufland. Polițistul, spun martorii, ar fi coborât, a intrat în Kaufland, de unde a ieșit după câteva minute cu un pachet de țigări în mână. Niciun moment nu a părut interesat, mai spun martorii noștri de mașina parcată... așa cum era parcată.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


16 Aug 2023 06:43 4326 vizualizari


Comentarii






  • 16.08.2023 14:43 Pipea Ionut Din ce vad eu masina de politie avea girofarul pornit semn ca era in misiune. Este posibil sa fi mers in Kauffland sa-l caute pe cel cu pricina.
  • 16.08.2023 10:45 Florin Asa sint Politistii proveniti din viata civila sau cu 2 luni de scoala militara ii intereseaza doar salariul care intra pe card la sfirsit de luna
  • 16.08.2023 09:00 M. Focșa De ani de zile in acel loc se parcheaza neregulamentar, iar administratorul parcarii nu ia niciun fl de masura, desi traficul e strangulat din cauza acestor parcari. Pur si simplu in parcarea privata Kaufland, functioneaza probabil alte reguli de circulatie. Dupa codul rutier, niciuna dintre cele 4 masini din imagine nu este parcata regulamentar. Sa ajungi nu doar sa circuli pe contrasens, dar sa mai si parchezi pe el, blocandu-l, asa cum a facut in aceasta imagine Politia, este deja mult prea mult. Daca ar fi valabile regulile codului rutier, acestui politist ar trebui sa-i fie retinut permisul, nu ? Dar probabil ca nu e valabil codul rutier in acea parcare, ci doar regula junglei.
1604 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2640 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2767 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1651 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV