CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Subiectele de la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului de Taxe și Impozite. Probă la care au picat toți candidații

- Actualitate -

Subiectele de la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului de Taxe și Impozite. Probă la care au picat toți candidații

Scriam recent că toți cei cinci candidați la postul de șef Serviciu Taxe și Impozite din cadrul Direcției Economice a Primăriei Câmpina au picat la proba scrisă, iar unii cu note foarte mici. Vă prezentăm în continuare subiectele de la proba scrisă. Sunt subiecte din bibliografia stabilită pentru concurs, dar sunt subiecte oarecum surprinzătoare având în vedere postul pentru care s-a concurat.

Noi nu suntem specialiști și evităm să ne dăm cu părerea. Dar recunoaștem că ne-am fi așteptat la subiecte legate de taxe și impozite, un domeniu atât de vast și de important. Ba chiar ne-am fi așteptat ca respectivii candidați să fie "tocați" cu întrebări din noul Cod Fiscal, cel care a ridicat până acum destule probleme administrației locale câmpinene. Poate ne înșelăm și poate că printre cititorii noștri se află și persoane care se pricep bine la acest domeniu și vor ști să aprecieze dacă subiectele au fost sau nu cele mai potrivite. 
1. Fundamentarea pe trimestre a veniturilor și cheltuielilor bugetelor locale, din Legea 273/2006 privind finanțele publice locale.
2. Executarea sancțiunilor contravenționale - Cap. V din OUG 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor.
3. Atribuțiile Consiliului Local - dezvoltați atribuția cu privire la dezvoltarea economică-socială și de mediu a Unității Administrativ Teritoriale.
4. Descrieți cadrul relațiilor în exercitarea funcției publice și folosirea prerogativelor de putere publică - din Legea 7/2004 privind Codul de conduită al funcționarului public.
5. Analizați prevederile legale privind răspunderea funcționarului public pentru infracțiunile săvârșite în timpul serviciului sau în legătură cu atribuțiile funcției publice pe care o ocupă - din Legea 188/1999 privind Statutul funcționarului public.

Toți cei cinci candidați au fost declarați respinși, iar concursul va fi reluat în luna martie. Pentru a putea promova proba scrisă, candidații aveau nevoie de minim 70 de puncte. Au obținut:
- Cristi Birligiu - 59,80 puncte
- Radu Hoitan - 41 puncte
- Florin Stănescu - 40,60 puncte
- Mariana Bercu - 29 puncte
- Mihaela Munteanu - 27,60 puncte
A fost depusă o singură contestație, de către Cristi Birligiu. Contestația a fost respinsă ca fiind neîntemeiată, după cum reiese din procesul verbal afișat la avizierul Primăriei Câmpina.


18 Jan 2016 18:18 25960 vizualizari


Comentarii






  • 20.01.2016 06:32 dicu Subiectele au fost gândite meticulos, dar nu a se ocupa postul, ci pentru a gâdila orgoliul cuiva. Și din această cauză toți candidații s-au făcut de râs. Nimicnicia s-a produs. Nu-i așa Coti?!
  • 19.01.2016 16:51 cunoscator Subiectele au fost total neadecvate pentru postul scos la concurs .Se observa ca membrii comisiei numiti prin dispozitia primarului ,din nestiinta sau rea credinta nu au studiat metodologia organizarii concursului dand subiecte ca de exemplu" fundamentarea pe trimestre a veniturilor si cheltuielilor bugetare" subiect care intra in sarcina directorului economic si nu a sefului de serviciu si taxe locale care se ocupa de colectarea de venituri . De asemenea " analizati prevederile legale privind raspunderea functionarului public pentru infractiunile savarsite in timpul serviciului etc.etc."si exemplele pot continua (din ce punct de vedere trebuiau analizate : morfologic , legalitate !!!!) Concluzia este una singura : dle primar numiti oameni competenti in comisie nu persoane care nu cunosc BIBILIA DE BAZA a serviciului respectiv CODUL FISCAL care a creat multe controverse in aplicarea lui .Trebuie sa inteleaga unii ca daca sunt sefi nu le stiu pe toate .Au facut de ras institutia aducand prejudicii imaginii dvs . si a primariei .De frica ca nu cunosc codul fiscal si nu stiu sa corecteze lucrarile au dat subiectele respective .
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
496 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1035 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2011 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1886 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV