CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Doi câini ai Jandarmeriei, vedetele unei acțiuni dedicate Zilei Internaționale a Nonviolenței la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” Câmpina

- Social -

Doi câini ai Jandarmeriei, vedetele unei acțiuni dedicate Zilei Internaționale a Nonviolenței la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” Câmpina

În cadrul Săptămânii Nonviolenței în Școli, în cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Câmpina a avut loc o acțiune foarte apreciată de cei aproximativ o sută de copii prezenți, de la clasele din ciclul primar.

Oaspeții școlii câmpinene au fost reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” din Ploiești - locotenent Liliana Minculescu și plutonier Cristian Dobre, care le-au vorbit copiilor despre activitatea Jandarmeriei, rolul acesteia în societatea românească, modul în care pot fi evitate și gestionate situațiile conflictuale apărute încă de la vârste fragede, totul sub genericul ”Prietenia și respectul exclud violența”. Partea teoretică de prezentare a fost surclasată de apariția celor doi câini ai jandarmilor, care au făcut o demonstrație privind eficiența intervențiilor lor. Totul, spre deliciul copiilor care au fost extrem de încântați de exercițiile de dresaj canin, precum și de câteva dintre dotările jandarmilor, pe care le-au putut testa și ei.


01 Feb 2024 22:09 2026 vizualizari


Comentarii






  • 02.02.2024 06:46 Cata Jandarmii, acesti războinici ai nonviolenței...
1506 vizualizari 13 May 2024 19:48 Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au creat un robot de reciclare a hârtiei, într-un proiect ecologic

Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au creat un robot de reciclare a hârtiei, într-un proiect ecologic

Elevii clasei a XI-a A, coordonați de profesor Alina Mihaela Colcer, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, au finalizat proiectul ”Eco-nomie pentru comunitatea ta”, organizat de Junior Achievement Romania.

citeste mai mult
1252 vizualizari 12 May 2024 10:42 Școala Centrală a câștigat etapa locală a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Școala Centrală a câștigat etapa locală a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în colaborare cu mai multe cadre didactice de la Școala Gimnazială Centrală, au desfășurat sâmbătă, 11 mai, între orele 9.00 - 11.00, faza locală a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”.

citeste mai mult
1738 vizualizari 09 May 2024 22:55 Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 17 mai, la Casa Tineretului din Câmpina

Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 17 mai, la Casa Tineretului din Câmpina

Pentru prima dată, Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc la Câmpina la Casa Tineretului, în condițiile în care până la alegerile din 9 iunie, sala mică a Casei de Cultură ”Geo Bogza”, locul tradițional al acestor burse, este ocupată de Biroul Electoral,.

citeste mai mult
2101 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV