CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Primăria ne trimite drept la replică și dă asigurări că angajările în instituție se fac cu respectarea legii

- Actualitate -

Primăria ne trimite drept la replică și dă asigurări că angajările în instituție se fac cu respectarea legii

În urma apariției pe site-ul nostru a articolului Pentru cine se pregătește postul de șef serviciu Achiziții Publice din Primăria Câmpina?, primarul Horia Tiseanu ne trimite un drept la replică prin care face o serie de precizări legate de condițiile stabilite pentru candidații la postul menționat. Apreciem reacția promptă a primarului și îl asigurăm că nu am pus nici un moment la îndoială faptul că la aceste concursuri nu ar fi respectată legislația în vigoare.

Noi doar am pus niște întrebări pornind de la faptul că Primăria Câmpina nu cere nici un fel de experiență candidaților la o funcție publică de conducere într-un domeniu (achiziții publice) considerat greu, complex, dar și extrem de sensibil. Totuși, îi mulțumim primarului Câmpinei că s-a sesizat și ne-a răspuns în mai puțin de o săptămână de la apariția articolului. Publicăm integral dreptul la replică în facsimilele de mai jos. Ne permitem totuși să credem că răspunsul corect la întrebările noastre îl vom primi la finalul concursului pentru postul de șef serviciu Achiziții Publice.


05 Apr 2016 07:53 1958 vizualizari


Comentarii






  • 06.04.2016 11:24 Godfather @Adrian , trebuie sa fii foarte naiv sa mai crezi ca poti participa in ziua de azi la un asemenea concurs , doar asa ca sa te afli in treaba si fara sa ai niciun habar , cu raspunsuri pregatite cum se practica odata pe la alte institutii . Mai ales cand stii ca sunt atatia "vulturi" cu ochii pe tine , atat in interior cat si in exterior ,care au acelasi crez : "...cine este cu Tiseanu ... jos cu ei !!"
  • 05.04.2016 12:27 Ion Dandoaselea Am convingerea ca numai asa se fac. Si mai mult de cat atat, un criteriu de baza luat in calcul este si cel al competentei : faceti o plimbare prin oras si va veti convinge. Sau cititi rapoartele Curtii de Conturi, O.I. , etc...
  • 05.04.2016 09:33 Adrian Si dacă va câștiga acest concurs fix BB, își da Tiseanu demisia si își cere public scuze ca a mințit!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
703 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1918 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1798 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1554 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV