CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Comunicat de presă din partea consilierilor locali ai POL Câmpina, Cosmin Raț și Liviu Briciu

- Politică -

Comunicat de presă din partea consilierilor locali ai POL Câmpina, Cosmin Raț și Liviu Briciu

În urma evenimentelor petrecute la ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina de miercuri dimineață, când consilierii alianței de dreapta au părăsit ședința, nu s-a mai întrunit cvorumul necesar și nu a putut fi votat proiectul de pe ordinea de zi (detalii AICI), consilierii Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu și Cosmin Raț, ne-au transmis un comunicat de presă pe care îl redăm integral.

"Dragi câmpineni,
De când ne-ați oferit ocazia, prin votul vostru, să avem doi membri în Consiliul Local al Municipiului, am încercat să stăm departe de ochii publicului și să muncim în beneficiul vostru, prin proiecte fezabile și realizabile, prin întâlniri cu cetățenii, prin voturi acordate în întregime pentru acest oraș și locuitorii săi.
Din păcate, suntem nevoiți să ieșim public cu această scrisoare deschisă către voi, pentru a vă semnala ultimele evenimente din Consiliul Local, care pot zădărnici acordarea de fonduri europene, atât de necesare orașului. Astăzi, la ora 10.00, a avut loc o ședință extraordinară a CL Câmpina, în care era necesară DOAR ACCEPTAREA sumei de 1,15 milioane lei pentru unul dintre proiectele cu fonduri europene la care Primăria Câmpina este partener. Dar coaliția din Consiliu, constituită pe interese personale, a părăsit sala de ședințe din alte motive, astfel încât proiectul de hotărâre nu a putut fi votat. Suntem în pericol de a pierde bani europeni, atât de necesari orașului, doar din ambiții personale și din incompetența sau incapacitatea unora de a vedea interesul orașului în locul celui de partid.
Așa cum spuneam, această majoritate din consiliu nu se întrunește să voteze pentru locuitori și pentru oraș, nediscutând proiectele bune, ci respingându-le din start, fără argumente, fără amendamente, fără nimic. Doar pentru că așa s-a dictat de mai sus. Ne întrebăm dacă, în această situație și în această alcătuire, Consiliul Local Câmpina mai are legitimitate, respingând proiectele care asigură bani europeni nerambursabili pentru orașul nostru. Analizăm, de altfel, posibilitatea convocării unui referendum local pentru dizolvarea Consiliului Local. Sperăm că, în ceasul al doisprezecelea, îi va veni mintea la cap și va funcționa în beneficiul vostru, și nu pe interese personale sau de partid".
Partidul Oamenilor Liberi Câmpina
Consilierii locali Liviu Briciu și Cosmin Raț


09 Jun 2021 16:49 6799 vizualizari


Comentarii






  • 10.06.2021 15:10 AntoNella Doi oameni cu coloana vertebrala.Era mai sigur ca vice sa fie independentul Filip.In locul Usr nu stiu de ce nu au votat Aur.Eu m am ars cu Usr.Cred ca daca erau dl Florescu si dl Leica in.locul unora nu dau nume era altceva.Pe Moisescu nu il cunosc,bine ca a renuntat dna Albu care facea valva....Eu ma mir cum erau la locul lor anterior de munca,cum sunt cu familia lor unii ex si actuali consilieri.Valabil dupa 90 incoace.Ma refer la faptul ca nu erau niste simplii muncitori care executa ordine,sa fie comandati pe minim pe economie.
  • 10.06.2021 12:57 Teodora Gheorghevici Facem referendum!
  • 09.06.2021 20:59 Iancu Razvan Bravo POL !!! Va multumim ca ne informati despre ce se intampla in consiliul local . Ne dăm seama ca lucrurile nu functioneaza cum trebuie din faptul ca mai nimic nu se intampla in Campina dupa inlocuirea clasei politice ! Convocati referendumul pentru dizolvarea consiliului , lucrurile nu se mișcă !!!!!! Suntem disperați ca si voi si va sustinem pe toti care sunteti de bunacuviinta ! Dumnezeu sa va ajute !
  • 09.06.2021 19:22 Dacul Suveran Stimati Consilieri POL, Va multumesc pentru curajul de a dezvalui campinenilor greutatile pe care le aveti cu Hidra coruptiei si intereselor personale din Consiliul Local Campina. Acesti indivizi dovedesc inca odata ca sunt anti-romani, anti-campineni ( ma rog, o parte dintre noi ). Au trecut aproape 32 de ani in care in acest oras nu am putut vedea decat degradare. Industria a disparut sub buldozerele Mafiei locale, tinerii au ales sa place spre alte zari din lipsa de perspectiva, cei ramasi la butoane in increngatura lor de partide nu fac decat sa tina totul pe loc, dar surpriza, poate aveti Parada intre 9 - 14 August (... din toate tarile); https://r3media.ro/parada-lgbt-2021-postul-maicii-domnului/ Intrebare: Cum ma ajutati logistic daca aduc investitori din Taiwan? Pentru ca o sa avem nevoie de forta de munca romaneasca necipati, nu ... din Asia. Dezvoltam Romania, si Neamul Romanesc! Respect!
  • 09.06.2021 17:56 The Mask Liviule cu cine vrei sa faci treaba la Campina?Cu Pnl,Pesede,Usr+ si Pmp?Apa calda si roata sunt inventiile lor.Sunteti prea mici pentru niste ''politicieni campineni de calibru''.Le stiu pe toate,butoane ,drumuri ocolitoare ,mese ascunse si caractere....Mergeti pe drumul vostru si peste 3 ani o sa aveti majoritate.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1741 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1742 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1603 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
801 vizualizari 16 May 2024 20:04 Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Una dintre prioritățile incluse în programul electoral al candidatului Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, Bogdan Ene, precum și a întregii alianțe este reamenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV