Scările spre Strada Parcului au fost reabilitate. Lucrarea a fost executată de Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul recentei conferințe de presă organizată la Primăria Câmpina, viceprimarul Adrian Pițigoi a lăudat Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei, cu care se derulează o parte dintre lucrările de reparații de pe domeniul public. Una dintre lucrările dată ca exemplu, finalizată de puțin timp, este reabilitarea scărilor care fac legătura între Strada Schelelor și Strada Parcului, recent modernizată.

"Facem treabă bună cu acest atelier. Am reușit dotarea lui cu utilaje și mașini, standardul de lucru este ridicat și fac lucrări din ce în ce mai bune. Nu sunt lucrări de anvergură, dar sunt lucrări necesare și mă declar extrem de mulțumit de modul în care lucrează angajații acestui atelier. Iar costurile sunt foarte mici pentru că nu cumpăram decât materialele necesare. Cu acest atelier am reparat trotuarele de pe Strada Constantin Istrati și aleea care face legătura cu Rahovei, iar acum am finalizat scările de pe Strada Parcului, acestea fiind printre ultimele lucrări executate. După cum știți, Strada Parcului a fost complet modernizată anul acesta și era păcat să nu reparăm și scările care fac legătura cu Schelelor", a spus viceprimarul Adrian Pițigoi. 

2556 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 07.11.2018 12:11 Sunt niște scări, sunt funcționale. Dar sunt urâte rău și strâmbe ca dracu
  • Niculae Duta 07.11.2018 12:47 Nu știu cât de mulțumit sunteți dumneavoastră,dar dacă această lucrare vi se pare terminată îmi pare rău să vă spun că nici pe departe nu se poate numi "lucrare terminată". Nu are o terminație,ia uitați -vă cum această lucrare se termină brusc,nu are o bordură,cum locul viran de lângă arată......ca o groapă,balustrada,sau mâna curentă nu este finisată,vi se pare o lucrare terminată????

Actualitate

2765 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3178 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

365 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.